Önskelista
Baskien har ett av spännande kulturellt arv för för den som inte bara vill ligga på stranden - Casamundo base64Hash Baskien har ett av spännande kulturellt arv för för den som inte bara vill ligga på stranden - Casamundo

Baskien har ett av spännande kulturellt arv för för den som inte bara vill ligga på stranden

Baskien
När som helst
Personer
Känt för sina eleganta städer, makalösa stränder, underbara kulinariska upplevelser och aktiva marknader erbjuder Baskien spänning för hela familjen och för alla olika personer.
YTTERLIGARE INFORMATION »

Semesterboende med öppen spis

Lägenhet Öppen spis Iurreta
-43%
6 apr. - 13 apr.
Gratis avbokning
Öppen spis
135 m² Lägenhet
2 1
Iurreta, Durangaldea, Baskien
Från 1 270 kr 2 211 kr
per natt
Lägenhet Öppen spis El Campon
-23%
25 nov. - 2 dec.
Gratis avbokning
Öppen spis
Lägenhet
4 2
El Campon, Santurtzi, Baskien
Från 2 421 kr 3 133 kr
per natt
Villa Öppen spis Olazabal
-53%
11 nov. - 18 nov.
Gratis avbokning
Öppen spis
204 m² Villa
10 4
Olazabal, Biscaya, Baskien
Från 3 039 kr 6 449 kr
per natt
Se alla erbjudanden

Semesterboenden med WiFi

Hus WiFi Bermeo
WiFi
14 m² Hus
2 1
Bermeo, Gernika-Bermeo, Baskien
4,2 / 5,0
”Mycket bra”
Från 1 135 kr
per natt
Se alla erbjudanden

Baskien: Våra rekommendationer

Hus Bermeo
14 m² Hus
2 1
Bermeo, Gernika-Bermeo, Baskien
4,2 / 5,0
”Mycket bra”
Från 1 135 kr
per natt
Lanthus Ibarranguelua
20 m² Lanthus
2 1
Ibarranguelua, Ibarrangelu, Baskien
4,4 / 5,0
”Mycket bra”
Från 1 046 kr
per natt
Hus Mesterika
25 m² Hus
2 1
Mesterika, Meñaka, Baskien
4,4 / 5,0
”Mycket bra”
Från 697 kr
per natt
Se alla erbjudanden

Vilka är de vanligaste resmålen Baskien?

Detta är en orsakerna varför ett semesterhus Baskien är så eftertraktade, så se till att boka i tid då under högsäsong kan det vara svårt att hitta ett boende. Region en Baskien består av tre stycken spanska provinser, men en lite del av Frankrike är också kultuellt igenkänt att tillhöra Baskien. Bilbao är regionens största stad och ligger i norra Spanien. De fantastiska gatorna och torgen i den gamla stan även kallat Casco Viejo är perfekt för mysiga promenader. När du besöker får du inte missa de fantastiska kyrokorna så som den gotiska Katedralen av Santiago eller San Anton Kyrkan. Givetvis erbjuds här även en mängd fantastiska shopping möjligheter med butiker och affärer med allt du kan önska dig eller kanske Antguo Laverdero marknaden, namngiven efter platsen den ligger på det gamla tvätthuset. Det finns givetvis massor av mysiga tapas barer som man kan avnjuta enklast med ett semesterhus Baskien.

Vattensport är ett av de populäraste aktiviteterna i Baskien

San Sebastian eller Donista ligger vid den norra kusten i Spanien mot Frankrike. Vattensports entustiaster, speciellt surfare, de fyra största stränderna är helt perfekta för att utöva Vattensport och att surfa. Parte Vieja eller det äldre kvarteret är väldigt berömt för sin baskiska mat denna kulinariska upplevesle kan du erfara på många underbara restauranger och tapas barer. För familjen finns det några spännande nöjesparker så som parque de Attracciones eller Monte Igeldo Park där hela familjen kan prova på de fantastiska karusellerna. På akvariumet Palacio del Mar Aquarium kan du få uppleva fantastiskt exotiska fiskar med många stora vatten tankar där med långa undervatten tunnlar. La concha området erbjuder fantastiska semesterboende Baskien med en oförglömlig utsikt över stränderna. Vill du ha lite billigare boenden finns det många mysiga hus runt den gamla staden. Vitoria Gasteiz blev nyligen Baskiens huvudstad, staden är känd som Vitoria på spanska och Gasteiz på baskiska därav heter staden Vitoria Gasteiz. Under den andra veckan i juni så bjuds det på en jazzfestival denna årliga festival lockar jazz älskare från hela världen och har man bokat sin semester under denna period måste man ta sig förbi och uppleva denna underbara festival. Givetvis finns det också massor av andra spännande sevärdigheter så som de imponerande katedralerna Santa Maria och Maria Immaculada som dessutom ståtar med en underbar arkitektuell historia.

image-tag