Önskelista
Slovakien - semesterhem och lägenheter | CASAMUNDO - Casamundo base64Hash Slovakien - semesterhem och lägenheter | CASAMUNDO - Casamundo

Slovakien - semesterhem och lägenheter | CASAMUNDO

Slovakien
När som helst
Personer
161 boenden tillgängliga
YTTERLIGARE INFORMATION »

Semesterboenden med WiFi

Lägenhet  Tatranská Polianka
-30%
23 sep. - 30 sep.
WiFi
120 m² Lägenhet ∙ 8 gäster ∙ 3 sovrum
Tatranská Polianka, Vysoké Tatry, Slovakien
Från 1 027 kr 1 466 kr
per natt
Lägenhet  Tatranská Polianka
-30%
9 sep. - 16 sep.
WiFi
100 m² Lägenhet ∙ 8 gäster ∙ 3 sovrum
Tatranská Polianka, Vysoké Tatry, Slovakien
Från 1 027 kr 1 466 kr
per natt
Se alla erbjudanden

Slovakien: Våra rekommendationer

Boende Habovka
Boende ∙ 2 gäster ∙ 1 sovrum
Habovka, Tvrdošín District, Slovakien
Från 317 kr
per natt
Boende Habovka
20 m² Boende ∙ 2 gäster ∙ 1 sovrum
Habovka, Tvrdošín District, Slovakien
Från 212 kr
per natt
Lägenhet Zuberec
50 m² Lägenhet ∙ 5 gäster ∙ 1 sovrum
Zuberec, Tvrdošín District, Slovakien
4,0 / 5,0
”Mycket bra”
Från 681 kr
per natt
Se alla erbjudanden

Slovakien ligger i centrala Europa och detta fantastiska land erbjuder dig ett underbart naturlandskap, intressant historia och många tillfällen för avslappning, helt omöjligt är det inte att blanda alla tre.

Du hittar nio nationalparker och stora delar av slovakien är gjort av kalsten, som genom floder och vattenkällor skapat makalösa grottor och vackra dalar, berg och vattenfallen Slovakiska Paradiset och Slovakiska Karst. Tatrabergen norr som delas med Polen med sina vackra dalar och sjöar är en underbar upplevelse. Enklast upplever du allt med ett semesterhus Slovakien. Vlkolinec är en by som är belagt med UNESCO världsarvarv och är ett måste att besöka. Levoca som är en medeltida stad som är omringad av en mur och har ett unikt stadshus eller besök det populära slottet Bojnice. De medeltida gruvstäderna Kremnica och Banska Stiavanica som är underbart bevarade och är väl värda ett besök.

Semesterhus Slovakien i huvudstaden för en spännande semester

Bratislava är huvudstaden och den största staden i slovakien. Med härliga sevärdigheter och en medeltida innerstad. St.Martin Katedralen är den största och den äldsta kyrkan i Bratislava och ligger nedanför en annan fantastisk sevärdighet nämligen Bratislava slottet. Du kan även äta i ett UFO, Novy most är nämnligen en bro som går över Danube floden, som rinner genom staden, och har ett flygande tefat formad byggnad där restaurangen UFO ligger. Bakom slottet finns ett monument som hedrar alla offer i kriget mot Soviet. Slavin Monumentet ligger på den högsta platsen i staden och är därmed också den bästa platsen att kunna se hela denna vackra stad.

Resmål Slovakien

Ytterligare resmål

Visa mer

Andra populära semesterdestinationer

image-tag