Önskelista
Islands makalösa naturlandskap måste upplevas - Casamundo base64Hash Islands makalösa naturlandskap måste upplevas - Casamundo

Islands makalösa naturlandskap måste upplevas

Island
När som helst
Personer
Island är en ö som ligger i Atlanten norr om Storbritannien och väster om Norge. Denna underbara ö har ett makalöst och häpnadsväckande landskap. Med aktiva vulkaner och bergig natur. Landet är perfekt för ett semesterhus Island och många sevärdigheter som inte finns någon annanstans.
YTTERLIGARE INFORMATION »

Vilka är de vanligaste resmålen Island?

Island: Våra rekommendationer

Hus Borgarbyggð
21 m² Hus
2 1
Borgarbyggð, Island
Från 1 200 kr
per natt
Hus Múlaþing
56 m² Hus
5 2
Múlaþing, Island
Från 1 484 kr
per natt
Hus Austurland
12 m² Hus
3 1
Austurland, Island
3,8 / 5,0
”Bra”
Från 1 174 kr
per natt
Se alla erbjudanden

Semesterboenden med WiFi

Kajuta WiFi Suðurland
WiFi
36 m² Kajuta
2 1
Suðurland, Island
5,0 / 5,0
”Utmärkt”
Från 1 726 kr
per natt
Se alla erbjudanden

Med en så vacker natur finns det givetvis fantastiska nationalparker så som Tingvellir som är en UNESCO världsarv plats, Vatnajökull och Snäfellsjökull. Blue Lagoon är ett berömt och fantastiskt utomhus pool och spa. Det geotermiska spaet som ligger i mitten av ett lavafält och med sitt klarblåa vatten är en fantastisk och lite surrealistisk upplevelse. På norra Island ligger sjön Myvatn i regionen Akureyri, i sjön kan man se en stor variation av vulkan kratrar som man måste uppleva. Vattenfallet gullfoss ligger öster om Reykjavik. Geysir är kanske den mest kända geotermisk värme källan och ligger väster om Gullfoss. Jökulsarlon är en magisk glaciär lagun på sydöstra Island lagunen är 190m djup. Du får heller inte glömma att besök Landmannalaugar som är en enastående naturskönhet.

Semesterboende Island är en perfekt start på en enastående resa

Det finns givetvis massor att hitta på när man besöker Island och man det enklast med ett semesterboende Island. Under de kalla månaderna kan man få en underbar utsikt över norrsken nästintill varsomhelst så länge du vänder dig bort från stadensljus. Island kanske inte är mest känt för sin skidåkning men det finns alla möjligheter för skidsemester. I norr ligger staden Akureyri där det finns ett skidområde. Det mest populära sättet att uppleva Island är annars genom att vandra längs detta fantastiska naturlandskap. Is klättring är ett äventyr som de många glaciärerna och frusna vattenfallen kan erbjuda eller varför inte åka ut i atlanten och titta på valar möjlighet ges året runt från Reykjavik och på sommarn även vid Husavik ett tips är att försöka åka på valskådning under sommarn eftersom det är vanligare att se dem under denna period.

image-tag