Önskelista
Estland en gömd skatt i bland de baltiska länderna upplev med ett semesterhus Estland - Casamundo base64Hash Estland en gömd skatt i bland de baltiska länderna upplev med ett semesterhus Estland - Casamundo

Estland en gömd skatt i bland de baltiska länderna upplev med ett semesterhus Estland

Estland
När som helst
Personer
En riktig juvel längs med Östersjö kusten är Estland som erbjuder ett häpnadsväckande naturlandskap och en berikande historia att utforska. Estland har efter kalla kriget eran växt fram som en av de mest populära turist destinationerna bland de baltiska länderna.
YTTERLIGARE INFORMATION »

Semesterboenden med WiFi

Lägenhet  Tallinns gamla stad
Gratis avbokning
WiFi
78 m² Lägenhet ∙ 6 gäster ∙ 2 sovrum
Tallinns gamla stad, Kesklinn, Estland
Från 2 060 kr
per natt
Lägenhet  Kalamaja
WiFi
40 m² Lägenhet ∙ 4 gäster ∙ 1 sovrum
Kalamaja, Põhja-Tallinn, Estland
Från 363 kr
per natt
Lägenhet  Tallinns gamla stad
-48%
19 aug. - 26 aug.
WiFi
83 m² Lägenhet ∙ 5 gäster ∙ 1 sovrum
Tallinns gamla stad, Kesklinn, Estland
Från 2 681 kr 5 169 kr
per natt
Se alla erbjudanden

Lägenheter och semesterboenden med kök

Lägenhet  Tallinns gamla stad
Kök
Lägenhet ∙ 4 gäster ∙ 1 sovrum
Tallinns gamla stad, Kesklinn, Estland
Från 1 624 kr
per natt
Se alla erbjudanden

Estland: Våra rekommendationer

Lägenhet Tallinns gamla stad
Lägenhet ∙ 5 gäster ∙ 1 sovrum
Tallinns gamla stad, Kesklinn, Estland
Från 1 787 kr
per natt
Stuga Narva-Jõesuu
137 m² Stuga ∙ 7 gäster ∙ 2 sovrum
Narva-Jõesuu, Narva-Jõesuu linn, Estland
Från 1 760 kr
per natt
Hus Läätsa
54 m² Hus ∙ 2 gäster ∙ 1 sovrum
Läätsa, Ösel, Estland
Från 1 021 kr
per natt
Se alla erbjudanden

Vilka är de vanligaste resmålen Estland?

Med flera mil av underbar natur att utforska och en av europas mest intressantaste kulturer kan ett semesterhus Estland vara den perfekta semester resan för den nyfikne. Tre olika länder har ockuperat Estland detta har format landet och deras historia. Dessa tre länder är Ryssland, Tyskland och Sverige och det är möjligt att utforska vad varje land har lämnat efter sig för historiskt arv men även hur Sovjet har påverkat landet. Carl Robert Jakobsen var en viktig person i Estlands kulturarv han var aktiv i det sena 1800-talet och besökar kan lära sig mer om honom och hans lifsverk i staden Viljandi och även i närliggande regioner. Glöm inte den populära huvudstaden Tallin.

Det häpnadsväckande naturlandskapet bjuder in till en härlig upplevelse

Trots att Estland varit Ockuperat har de lyckats behålla sin egna rika kultur. Kända för sina fantastiska sångare är det på sin plats att besöka en konsert med traditionell estländsk musik. Andra fantastiska platser att besöka är Plovdiv eller Khinu ön som tillåter besökarna att uppleva Estlands kulturella historia och höra det lokala språket i de olika musikalerna som spelas upp. Estland har ett varierande naturlandskap med bergstoppar i söder och slätter i norr. Det ebjuds därför fantastiska möjligheter för utomhus älskaren att utforska detta sköna naturlandskap. Längs med Östersjökusten kan du hitta härliga stränder och kalkstensklippor som är smått fantastiska på öar så som Saaremaa finns det en alldeles unik miljö. Oavsett om man väljer bergen och skogarna i söder eller slätterna och kusten i norr så kan du alltid hitta din dröm semesterbostad Estland. Folket är väldigt gästvänligt och pratar ofta flera språk var inte förvånad om de kan Engelska, Ryska, Tyska eller Svenska förutom deras egna språk.

Ytterligare resmål

Visa mer

Andra populära semesterdestinationer

image-tag