base64Hash

Om oss

Casamundo - En kort Profil

Casamundo, Europas största semesterboende specialist på internet grundadest år 2003 och har sitt huvudkontor i Hamburg. Idag är Casamundo, med över 700 000 högkvalitativa semesterboenden beläget i europas mest populära semesterområden, en ledande portal för semesterhus och semesterlägenheter. Vi bedriver portaler i Tyskland (casamundo.de), Storbritanien (casamundo.co.uk), Nederländerna (casamundo.nl), Frankrike (casamundo.fr), Italien (casamundo.it), Spanien (casamundo.es), Polen(casamundo.pl) och även våran internationela hemsida (casamundo.com). Vårat mål är att erbjuda dig bästa möjliga urval av högkvalitativa semesterboenden i hela europa! Med några klick kan du boka ditt dröm semesterboende.Detta erbjuder vi dig:


Individuell rådgivning

Vi strävar efter att garantera dig bästa möjliga förutsättningar för att få de härligaste veckorna på året. För att kunna erbjuda dig den bästa servicen, lägger vi fokus på kvalitet och en högstandard vad gäller service och kundsupport. Därför består vårat serviceteam av kvalificerad personal som snabbt och trovärdigt kan svara på alla dina frågor och kan ge dig bästa möjliga erbjudanden. Varje medarbetare på Casamundo har gått igenom minst en 3 årig utbildning inom Hotel och Turism eller har en universitetsexamen. Av denna anledning finns ingen outsourcad Call Center med låga löner utan engagerad och professionell personal som kan tillgodose varje kunds önskemål.

Våra medarbetare är tillgängliga från Måndag till Fredag mellan 09:00 och 17:30 på vårat servicenummer +46 8 446 826 70 eller per engelskspråkiga E-Mail [email protected].


TÜV Service Test: Betyg mycket bra

Casamundo har en övergenomsnittlig serviceinriktning: Ditt förtroende är viktigt för oss. Denn Ihr Vertrauen ist uns wichtig.

Tack vare våran höga kundnöjdhet och servicekvalité har vi fått ett sammanlagt betyg på VÄLDIGT BRA, därmed har vi blivit tilldelade TÜV Saarland-Kvalitetsstämpel (01/2016).

Skulle du ha några förbättringsförslag eller idéer, kontakta oss gärna då dina åsikter är mycket viktiga för oss!

Bildrättigheter

Upphovsrättigheterna till bildmaterialet, som vi använder hittar du här.

image-tag